servicii design cu specializare în creare logo, branding și identitate vizuală,
grafică publicitară și site-uri de prezentare.

CREARE LOGO

Logo-ul unei firme oferă personalitate unui produs sau serviciu, reprezentând modul în care vă adresați clienților, colaboratorilor și partenerilor de afaceri. În prezent, imaginea unei companii ce deține un logo bine realizat, iese în evidență printr-o imagine ireproșabilă. Crearea logo-ului se va face în format vectorial, pentru garantarea calității produsului final.

BRANDING ȘI IDENTITATE VIZUALĂ

Brand-ul reprezintă o idee sau o imagine ce caracterizează un produs sau chiar o companie. Așadar, creând un brand puternic și comercializând-ul, produsele și serviciile companiei vor deveni parte dintr-un brand. Logo-ul va deveni o imagine ușor de reținut, potențialilor clienți fiindu-le mult mai ușor să vă identifice pe piață.

GRAFICĂ PUBLICITARĂ

Grafica publicitară realizată corespunzător întărește identitatea companiei, impunându-se pe piață mult mai ușor. Flyere, bannere, cataloage, toate sunt elemente de design ce fac parte din strategia de comunicare a companiei cu clienții.

SITE DE PREZENTARE

De-a lungul timpului, ne-am specializat în crearea de site-uri pentru companiile mici și mijlocii, reușind să obținem succesul acestora. Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de avantajele unui site bine creat, împreuna vom realiza strategia pe care o vom aborda în mediul online. Vom realiza un site personalizat, adaptat cerințelor și nevoilor companiei dumneavoastră ce vă va ajuta la extinderea afacerii, iar potentialii clienți vor afla din timp de serviciile pe care le oferiți.

Aveți nevoie de serviciile noastre de design?

Odată ajuns clientul nostru, drumurile noastre se unesc pentru a aduce succesul de ambele părţi.
Aşadar, vă invităm să consultaţi portofoliul nostru pentru a vă da seama că faceți alegerea potrivită.

VEZI PORTOFOLIU