servicii design cu specializare în creare logo, branding și identitate vizuală, grafică publicitară și site-uri de prezentare.

Logo-ul unei firme oferă personalitate unui produs sau serviciu, reprezentând modul în care vă adresați clienților și partenerilor de afaceri. Imaginea unei companii ce deține un logo bine realizat, iese în evidență printr-o imagine ireproșabilă.

BRANDING ȘI IDENTITATE VIZUALĂ

Brand-ul reprezintă o idee sau o imagine ce caracterizează un produs sau chiar o companie. Așadar, creând un brand puternic și comercializând-ul, produsele și serviciile companiei vor deveni parte dintr-un brand.

GRAFICĂ PUBLICITARĂ

Grafica publicitară realizată corespunzător întărește identitatea companiei, impunându-se pe piață mult mai ușor. Flyere, bannere, cataloage, toate sunt elemente de design ce fac parte din strategia de comunicare a companiei cu clienții.

De-a lungul timpului, ne-am specializat în crearea de site-uri pentru companiile mici și mijlocii, reușind să obținem succesul acestora. Vom realiza un site personalizat, adaptat cerințelor și nevoilor companiei dumneavoastră.